Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeVila Monegro Šušanj

Adresa: Ilino bb

Mesto: Šušanj

Zemlja: Crna Gora

Mobilni: +382 69 915 415

Telefon: +382 30 350 206

www: www.monegro.me

Opis

Šušanj je malo turističko mjesto, koje se nalazi izmedju Sutomora i Bara. Šljunkovitu plažu dugu 2km obogaćuje borova šuma zahvaljujući kojoj je plaža u svako doba dana idealno odmaralište kao i predivno mjesto za večernji izlazak i šetnju pored mora.

Sa šušanjske plaže često polaze brodići do Sutomora, Kraljičine plaže, Petrovca, Svetog Stefana i Budve, cime se obogacuje turisticka ponuda ovog mjesta.

Villa MONEGRO se nalazi na samom ulazu u grad Bar, I otvorena je 2008.godine. Ovaj moderni kompleks koji u svom sklopu ima manji privatni bazen, moderno opremljene apartmane i sobe, na svega 200 metara od čuvene plaže u Šušnju i sportskih terena - idealan je za kvalitetan i  savršen godišnji odmor.

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontakt forme.

Ukoliko zovote telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com

Hvala

Usluge

Svi apartmani i sobe su klimatizovani. Sprovedena je kablovska televizija sa 20 kanala, medju kojima ima naučnih, sportskih, filmskih i muzičkih kanala.
Kompletan objekat je povezan telefonskom centralom koja omogućava komunikaciju između gostiju kao i komunikaciju sa recepcijom.

Ugrađena je i internet komunikacija koju gosti mogu da koriste kako bežičnim tako i kablovskim putem.

U sklopu poboljšanja uslova našim gostima, ugrađen je video-nadzor u dvorištu i recepciji tako da gosti mogu sa sigurnošću odmarati u objektu.

Google Mapa

Udaljenosti nekih značajnih objekata od Ville MONEGRO - market koji radi od 07-24h udaljenost 100m - pekara koja radi od 00-24h udaljenost 120m - benzinska pumpa od 00-24h udaljenost 150m - tereni za sportsku rekreaciju 200m - pošta 500m - dom zdravlja 550m - luna park 250m - udaljenost tvrdjave koja se nalazi u STAROM GRADU 5k


View Vila Monegro in a larger map

© esan. All Rights Reserved.