Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeApartmaji Koželj Ribniško Pohorje

Adresa: Ribnica na Pohorju 22

Mesto: Ribniško Pohorje

Zemlja: Slovenija

Mobilni:

Telefon: 00386 40 88 59 89

www: apartmaji-kozelj.si

Opis

Apartmani-kuća Koželj se nalazi u idiličnom mestu u blizini skijaških staza Rajon Pohorje ,samo 30 m od podnožja donje stanice skijališta i samo 200 metara od centra sela.

Cene

Za cene kontaktirajte putem Kontakt forme. Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na TuristickeDestinacije.com Hvala

Usluge

Apartmani kuća Koželj nudi smeštaj u dvosobnom stanu , 52 m2 u veličini . Svi apartmani su opremljeni modernim nameštajem i kuhinju sa svim uređajima i pribor . Pored toga , svaki stan ima prostranu dnevnu sobu , udoban spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon . Gosti takođe mogu čuvati ( za skije , bicikle i druge opreme ) i parking .

Oranž apartman: Stan ( 2-4 osoba ) ima spavaću sobu , Decija soba sa krevetima na sprat , potpuno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom i kupatilo sa tuš kabinom. Stan je opremljen sa šporetom, kuhinja krpe , posteljinu i peškire .

Rjav Apartman: Stan ( 2-4 osoba ) ima spavaću sobu , Decija soba sa krevetima na sprat , potpuno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom i kupatilo sa tuš kabinom. Stan je opremljen sa šporetom, kuhinja krpe, posteljinu i peškire .

Rdeč Apartman: Stan ( 2-4 osoba ) ima spavaću sobu , Decija soba sa krevetima na sprat , potpuno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom i kupatilo sa tuš kabinom. Stan je opremljen sa šporetom, kuhinja krpe , posteljinu i peškire .

Zelen Apartman: Stan ( 2-4 osoba ) ima spavaću sobu , Decija soba sa krevetima na sprat , potpuno opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom i kupatilo sa tuš kabinom. Stan je opremljen sa šporetom, kuhinja krpe , posteljinu i peškire .

Google Mapa

© esan. All Rights Reserved.