Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeApartman Dimitris Pefkohori

Adresa: Pefkochori

Mesto: Pefkohori

Zemlja: Grcka

Mobilni: +381 62 718778

Telefon:

www: www.facebook.com/Apartman-Dimitris-Pefkohori-355812411945837

Opis

Apartman Dimitris nalazi se na 200 m od centra i 350 m od mora, prekoputa hotela Aloni u Pefkohoriju. Nalazi se na prvom spratu u okviru kompleksa apartmana sa izdvojenim dvorištem i zelenilom. Apartman je sa novim nameštajem i u potpunosti je renoviran sredinom 2018. godine.
 
Stari deo Pefkohorija, u kojem se nalaze riblje taverne, restorani i prodavnice, nalazi se na dva minuta hoda od Apartmana Dimitris.

Ksenija plaža (Xenia beach), obeležena plavom zastavom koja se dodeljuje najčistijim plažama na svetu, jedna je od najlepših na Halkidikiju, a nalazi se na samo 6 - 7 km od Pefkohorija.

Cene

Trenutne cene možete dobiti putem kontakt forme (Kontaktirajte vlasnika).
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da naglasite da ste oglas videli na www.turistickedestinacije.com
Hvala!

Usluge

Kuhinja je kompletno opremljena (frižider sa zamrzivačem, mini električni šporet s pećnicom, posudje...), dnevna soba ima dva klik-klak ležaja i veliki TV. Spavaća soba je pažljivo uredjena i pruža mogućnost za ugodan odmor, a kupatilo je moderno i funkcionalno. Smeštaj je pogodan za visečlane porodice (do 6 osoba).
Apartman poseduje dve odvojene terase, internet, klima-uredjaj (uračunat u cenu), Total TV (sa srpskim kanalima), mali sef za vaše dragocenosti. Potpuno ogradjeno dvorište sa travnjakom i vrtom, pogodno je za porodice sa malom decom. Veliki baštenski roštilj u hladu vinove loze može se koristiti po želji.

Google Mapa

© esan. All Rights Reserved.