Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeApartmani BELAS

Adresa: Put Gospe kraj Mora 34, Trogir - Hrvatska

Mesto: Trogir

Zemlja: Hrvatska

Mobilni: +385 98 371 792

Telefon: +385 21 881 141

www: www.apartments-belas.com

Opis

Pozamašna kulturna baština Trogira, privlačno okruženje, te iskazan interes stranih investitora u izgradnju turističko ugostiteljskih sadržaja, garancija su još uspješnije turističke budućnosti ove relevantne hrvatske mikro regije u čijem je središtu drevni Trogir koga više hiljada savremenih turističkih nomada osluškujući zov i ritmiku stihova barda hrvatske književnosti Vladimira Nazora.

……«Kreneš li ikada put juga lijepog,
stani pred Trogirom,
usidri lađu pod zidinama grada»….
Poema «Hrvatski kraljevi»

Cene

Cene možete dobiti putem kontakt forme "Kontakt sa vlasnikom"

Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranam www.turistickedestinacije.com

Hvala

Usluge

Apartman A2+2 (1 kat)
Površina apartmana je 43 m2 + 10 m2 balkona. Apartman ima jednu dvokrevetnu sobu, kupatilo wc, veš mašina, fen za kosu i dnevni boravak s velikom kuhinjom. U kuhinji se nalazi pećnica, mikrovalna, hladnjak, caffe aparat i perilica posuđa. U dnevnom boravku nalazi se veliki trosjed na razvlačenje za 2 osobe, stol i stolice, TV/SAT, klima, wireless internet, parking mjesto.

Apartman A2+1 (1 kat)
Površina apartmana je 22 m2 + 7 m2 balkona. Apartman ima dvokrevetnu sobu s klimom i TV/SAT, wireless internet. U sobi se nalazi i jedan trosjed na razvlačenje za jednu, a po potrebi i za 2 osobe (djeca). Apartman ima wc sa tušem, fen za kosu i mini kuhinju (hladnjak, caffe aparat), parking mjesto.

Apartman A2 (1 kat)
Površina apartmana je 20 m2 + 6 m2 balkona. Apartman ima jednu dvokrevetnu sobu s klimom i TV/SAT, wireless internet, kupatilo s tušem, wc, fen za kosu i mini kuhinju (hladnjak, caffe aparat), parking mjesto.

Apartman A2+1 (2 kat)
Površina apartmana je 22 m2 + 6 m2 balkona. Apartman ima dvokrevetnu sobu s klimom i TV/SAT, wireless internet, U sobi se nalazi i jedan trosjed na razvlačenje za jednu, a po potrebi i za 2 osobe (djeca). Apartman ima kupatilo sa tušem, wc, fen za kosu i mini kuhinju (hladnjak, caffe aparat), parking mjesto.

A2+2(2.kat):
Površina apartmana je 60 m2+6m2 balkon. Apartman ima jednu sobu s bračnim krevetom i balkonom, veliku kuhinju i blagovaonu te dnevni boravak. Apartman je luksuzno opremljen, klimatiziran, ima tv-sat, wireless internet, fen za kosu. U kuhinji se nalaze sve potrepštine od kuhala do perilice suđa. Apartman ima veliku kupaonu sa tušem, wc, fen za kosu u njoj se nalazi i perilica rublja, parking mjesto.

Soba R2 (2 kat)
Soba je površine 15 m2+6m2 balkon. Ima 2 odvojena kreveta, koja se mogu po potrebi spajati, kupaonicu s tušem, wc, fen za kosu, TV/SAT, wireless internet, hladnjak, caffe aparat. Parking mjesto.

Google Mapa

Kad automobilom stignete u Trogir, skrenite na mali Kameni most koji povezuje Trogir s kopnom, slijedite cestu preko Čiovskog mosta te skrenite lijevo u pravcu Slatina i vozite oko 300metara. S desne strane vidjet ćete, malu crkvicu te iza nje i ulicu. Skrenite u ulicu te vozite oko 70m. Kuća je s lijeve strane ulice. Ukoliko dolazite s avionom možemo doći po Vas! GPS: N43.51644 E16.257448
View Apartmani BELAS in a larger map
© esan. All Rights Reserved.