Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeApartmani Bilja Dobre Vode

Adresa: 91. Ulica, Broj 23, Dobre Vode

Mesto: Dobre Vode

Zemlja: Crna Gora

Mobilni: +382 68 201 978

Telefon:

www: www.facebook.com/Apartmani-Bilja-635424959956715

Opis

Apartmani Bilja Dobre Vode smešteni su ispod magistrale, udaljeni svega 400m od šljunkovito peskovite plaže Veliki Pijesak.U blizini apartmana nalaze se marketi, restorani, kafići i sve ono što Vam je potrebno za ugodno letovanje.

U ponudi su ekskluzivni apartmani 4-krevetni, 5-krevetni ili 6-krevetni i studio-apartmani 2-krevetni, 3-krevetni i 4-krevetni, potpuno opremljeni sa mini kuhinjom, frižiderom, kopmplet posudjem, klimom i sopstvenim kupatilom. Apartmani imaju sopstvene terase i zasebne ulaze, kablovska TV u apartmanu. Studio apartmani zajednička velika terasa i kablovska TV na terasi. Obezbedjen internet.

Četvoro ili peto krevetni apartmani su na prvom spratu imaju sopstvene terase sa pogledom na more. Studio apartmani su u prizemlju, TV na zajedničkoj terasi i u jednom četvorokrevetnom studiju. Parking mesto u dvorištu.
Moguć prevoz od i do železničke i autobuske stanice.

Cene

Povoljno po dogovoru.
Trenutne cene možete dobiti putem kontakt forme (Kontaktirajte vlasnika).
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da naglasite da ste oglas videli na www.turistickedestinacije.com
Hvala!

Usluge

Studio-apartman A1
Trokrevetni studio je opremljen sa krevetom za dvoje i mojicom, kompletnom mini kuhinjom sa friziderom i posudjem.
Poseduje sopstveno kupatilo, klimu i WI FI. Velika zajednička terasa sa kablovskom TV. Idealno za dvoje ili tročlane porodice.

Studio-apartman A2
Četvorokrevetni studio sa francuskim krevetom i dva kreveta samca, kompletnom mini kuhinjom sa posudjem i frižiderom, plakarom, sopstvenim kupatilom, klimom, WI FI i kablovskom TV u studiju. Parking obezbijedjen u dvorištu.

Studio-apartman A3
Četvorokrevetni studio sa ležajem za dvoje i dva kreveta samca (na sprat), kompletnom mini kuhinjom sa posudjem i frižiderom, sopstvenim kupatilom, klimom i WI FI. Na velikoj zajedničkoj terasi kablovska TV. Parking obezbijedjen.

Apartman A4
Komforan četvoro ili petokrevetni apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa dva kreveta za po dvoje i pomćnim ležajem - mojca, trpezarija sa komplet mini kuhinjom i posudjem, frižider, kupatilo i sopstvena terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more. Apartman je na zasebnom ulazu na prvom spratu objekta. Poseduje klimu, kablovsku TV, WI FI. Parking.

Apartman A5
Komforan apartman sa odvojenom četvorokrevetnom spavaćom sobom sa francuskim krevetom i dva kreveta samca, dnevnim boravkom u kome je ležaj za dvoje, na razvlačenje, komplet mini kuhinjom sa frižiderom i posudjem. Sopstveno kupatilo. Sopstvena terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more. Apartman je na zaseban ulaz na prvom spratu objekta. Poseduje klimu, kablovsku TV, WI FI. Parking obezbedjen.

Google Mapa

© esan. All Rights Reserved.