Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeApartmani Nikšić Igalo

Adresa: Skojevska 41

Mesto: Igalo

Zemlja: Crna Gora

Mobilni: +382 69 735110; +49 177 - 6336562

Telefon: +382 31 332 046

www: www.apartmani-niksic.com

Opis

Igalo je grad u opštini Herceg Novi u Crnoj Gori. Geografski položaj i začudjujuća ljepota prirode čine Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na Jadranskoj obali Crne Gore.

Igalo je poznato kao turističko mjesto, a zahvaljujući ljekovitom - morskom mulju sa Blatne plaže - ili kako je još nazivaju Stara banja, centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Još tridesetih godina prošloga vijeka izvršeno je ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši („Vichy“), koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost, ali tek nakon Drugog svjetskog rata,na inicijativu Mirka J. Stijepčića, koji angažuje dr. Svetozara Živojnovića realizovani su davno doneti planovi o osnivanju lečilišta u Igalu, koje je Odlukom vlade Crne Gore od 1.XI 1949. godine konačno i osnovano.

Ljetovanje u Igalu je pravi doživljaj. Igalo ima preko 260 sunčanih dana godišnje a prosječna godišnja temperatura iznosi 15,7°C. Kupališna sezona u Igalu traje od maja pa sve do oktobra. Znači vaše letovanje u Igalu može da potraje i čitavih 6-7 mjeseci. Bokakotorski zaliv je jedan od mediteranskih najspektakularnijih prirodnih atrakcija. To je veliki fjord poput morske uvale koja se sastoji od niza manjih zaliva okruženih kaktusima, oleandrima i palmama. Put koji prolazi većim dijelom obale povezuje niz malih istorijskih gradova, sela i nedavno izgradjenih turističkih destinacija.

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontak forme.
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala.

Usluge

Apartmani poseduju bazen sa 11x5 metara i masazni bazen sa 2x2 metara.
Svi apartmani su luksuzno opremljni sa klimom, LCD sa satelitskom,antenom, terase sa pogledom na more.
Apartmani imaju svoja odvojena kupatila.
Veliki balkon s pogledom na prekrasnu okolicu i more.
Apartmani poseduju sopstveni parking za 6 automobila.

Google Mapa

Plaže i setaliste se nalaze nedaleko na 400 metara.

View Apartmani Nikšić Igalo in a larger map

© esan. All Rights Reserved.