Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeBohinjskih 7

Adresa: Jelovška c. 56

Mesto: Bohinjska Bistrica

Zemlja: Slovenija

Mobilni:

Telefon: +386 31 546 907

www: www.bohinjskih7.com

Opis

Na ivici šume, veoma blizu novih skijaških staza, nalaze Bohinjskih 7 apartmani. Izuzetan objekat, sa 7 potpuno novih i luxuzno opremljenih  apartmana.

Ponude u Bohinju i okolini su zaista mnogobrojne. Skijanje, planinarenje, biciklizam, plivanje, šetnja u prirodi, ribolov...

Posetite nas i dočaraćemo vam nezaboravan odmor!

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontak forme.
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala

Usluge

Studio Soteska (2)
Apartman Vršac »de lux« (4 + 2)
Apartman Slap (4 + 1)
Apartman Reka (2 + 2)
Apartman Jezero (2 + 2)
Apartman Planina (2 + 2)
Apartman Dolina jezera (2 + 1)

Studio Soteska (Studio u prizemlju) se nalazi u prizemlju (za 2 osobe), apartman Reka (za 4 osobe) i Apartman Jezero (za 4 osobe). Svaka jedinica ima svoj balkon i izlaz na baštu.

Na prvom spratu se nalaze apartman Planina (za 4 osobe), apartman Dolina jezera (3 osobe) i u dva nivoa apartman Slap (za 5 osoba), u kome će biti posebno uzbuđena deca. Svi imaju balkon.

Na drugom spratu je apartman Vršac "De Lux", izuzetno prostran stan za 4 do 6 osoba sa dve spavaće sobe, velika i potpuno opremljena dnevna sobu, trpezariju i kuhinju, sopstvena sauna, veliko kupatilo, veliki balkon i predivan pogled na okolne planine, uključujući i Triglav.

Svi apartmani su dobro opremljeni nameštajem custom made, sve sa modernim kuhinjama, udobne sofe od prave kože, veliki LCD TV, Wi-Fi, lepe spavaće sobe, itd ..

Jer znamo šta u modernim vremenima znači kvalitet sna, svi kreveti su opremljeni izuzetno kvalitetnim dušecima, jer zaista želimo da se opustite sa nama.

Mi smo svesni činjenice da gosti očekuju besprekorne čiste stanove, tako da smo izuzetno pažljivi kada je čistoća u pitanju. O besprekornoj čistoći brine naše osoblje neposredno pre vašeg dolaska.

Parkiralište je direktno na objektu gde su 7 parking mesta (od kojih pokrivena 6) .

Google Mapa


View Bohinskih 7 in a larger map

© esan. All Rights Reserved.