Predstavljamo

«Nazad 
» » » Brvnara za uživanje na Zlatiboru

Brvnara za uživanje na Zlatiboru

Brvnara za uživanje na Zlatiboru
Adresa: Vranjevina, Zlatibor
Mesto: Zlatibor
Zemlja: Srbija

Vila “Brvnara za uživanje” (villa naturalwood) je spoj tradicionalnog i modernog sa odličnom lokacijom koja spaja nedirnutu prirodu i pristupačnost svim sportskim i turističkim sadržajima.

Vila je sa fantastičnim pogledom iz svih soba koje su dobro opremljene svim potrebnim sadrzajima uključujući internet konekciju i LCD-televizore.
Sve sobe imaju terase.

Bookmark and Share


Ceo kompleks je podeljen u tri celine: zasebna Lux Vila sa kapacitetom smeštaja do osam osoba lux apartmana(1-6 osoba) standard apartman (1-2 osobe) Vila je zastićena prirodnim ambijentom od svih vidova buke tako da gosti mogu uživati u potpunom miru i lagodnosti tokom svog boravka.

Zlatibor,turističko letovalište,zimovalište i klimatsko lečiliste prepoznatljiv je po trajanju turističke sezone tokom cele godine. Kompletan turistički sadržaj oplemenjuje i blizina muzej sela-Sirogojno,jezero Ribnica, Stopica pećina,srednjovekovni manastir Uvac (XII-XIII vek), crkva brvnara u Dobroselici, Mokra Gora sa “šarganskom osmicom” i vec prepoznatljivim filmskim festivalom “Kustendorf “, sabor trubača “Zlatibor” koji prethodi saboru trubaca “Guča”, MEFEST festival avgusta meseca i drugi mnogobrojni turistički sadržaji i sportske atrakcije.

Vila se nalazi u najlepsem i najmirnijem delu Zlatibora-Vranjevini.
Preko Zlatibora vodi magistralni put od Beograda(230 km) do Jadranskog Mora(300 km). Direktne autobuske linije su uspostavljene sa Beogradom,Novim Sadom, Nišom i drugim gradovima.Preko Zlatibora prolazi i zeleznička pruga Beograd-Bar.Avio-saobraćaj je na 230 km Beograd i Ponikve na 25 km udaljeni od Zlatibora.

Trenutne cene možete saznati putem kontakt forme "Kontakt sa vlasnikom"

Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com

Hvala

Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.

*Vas E-mail:
Telefon:
Mobilni:
Broj odraslih:
Broj dece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Obrasci pitanja:
Text: Dodatne informacije
  Posalji kopiju meni
  Posalji poruku

Telefon: +381 656565 271
Mobilni: +381656565 271
Web site vlasnika: www.villanaturalwood.com

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala!