Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeCasa Residenziale

Adresa: Zlatibor, Srbija

Mesto: Zlatibor

Zemlja: Srbija

Mobilni: +381(0)65.210.89.69

Telefon: +381(0)31.845.646

www: www.casaresidenziale.rs

Opis

U samom srcu Zlatibora u Sunčanoj Dolini nalazi se po mnogo čemu jedinstven objekat rezidencijalnog tipa CASA RESIDENZIALE.

Objekat funkcioniše po najvišim evropskim standardima, po čemu se i izdvaja od svih ostalih smeštajnih kapaciteta, ne samo na Zlatiboru, nego i šire.

Smeštajne jedinice su različite veličine i kapaciteta. Svaka jedinica ovog objekta je luksuzno opremljena i raspolaže: najsavremenijom TV opremom (satelitski program); kompjuterom (zasebna tel. linija za 24 – časovni pristup internetu); DVD SURRAUND ozvučenjem; video nadzorom; bogatom kolekcijom filmova i bibliotekom.

Objekat raspolaže i internim restoranom sa domaćom kuhinjom za sladokusce i najboljim gastronomskim specijalitetima balkanskog podneblja.

Kontinuiranim praćenjem svih trendovskih dešavanja u turizmologiji nastao je jedan zaista poseban objekat u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke u raskoši njegove lepote i lepote Zlatibora.

Opustite se, uživajte u trenutku, a sve ostalo je naša briga...

Cene

Za cene kontaktirajte putem Kontakt forme. Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na TuristickeDestinacije.com Hvala

Usluge

Od ostalih sadržaja CASA Vam nudi fitnes prostoriju sa: Finskom saunom za 4 osobe; jakuzijem za 2 osobe; fitnes sprave; mini teretanu, a po želji i relaks masažu.
Poseban užitak i zadovoljstvo pruža bazen za letnje i zimsko kupanje (SPA) sa plažom i dečiji bazen, za najmlađe goste.

ROOM SERVICE Vam je na raspolaganju 16h u toku dana.

CASA RESIDENZIALE pruža izuzetne mogućnosti i pogodnosti za održavanje poslovnih sastanaka, mini seminara i savetovanja, kao i zakup celog objekta na kraći ili duži vremenski period.
Jedini na ovim prostorima radimo po sistemu ALL INCLUSIV, sve je uračunato u cenu boravka (osim korišcenja telefona, alkohola i masaže).

Google Mapa


View Casa residenziale in a larger map

© esan. All Rights Reserved.