Predstavljamo

«Nazad 
» » » Casa Residenziale

Casa Residenziale

Casa Residenziale
Adresa: Zlatibor, Srbija
Mesto: Zlatibor
Zemlja: Srbija
U samom srcu Zlatibora u Sunčanoj Dolini nalazi se po mnogo čemu jedinstven objekat rezidencijalnog tipa CASA RESIDENZIALE.

Objekat funkcioniše po najvišim evropskim standardima, po čemu se i izdvaja od svih ostalih smeštajnih kapaciteta, ne samo na Zlatiboru, nego i šire.

Smeštajne jedinice su različite veličine i kapaciteta. Svaka jedinica ovog objekta je luksuzno opremljena i raspolaže: najsavremenijom TV opremom (satelitski program); kompjuterom (zasebna tel. linija za 24 – časovni pristup internetu); DVD SURRAUND ozvučenjem; video nadzorom; bogatom kolekcijom filmova i bibliotekom.

Objekat raspolaže i internim restoranom sa domaćom kuhinjom za sladokusce i najboljim gastronomskim specijalitetima balkanskog podneblja.

Kontinuiranim praćenjem svih trendovskih dešavanja u turizmologiji nastao je jedan zaista poseban objekat u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke u raskoši njegove lepote i lepote Zlatibora.

Opustite se, uživajte u trenutku, a sve ostalo je naša briga...

Bookmark and Share


Od ostalih sadržaja CASA Vam nudi fitnes prostoriju sa: Finskom saunom za 4 osobe; jakuzijem za 2 osobe; fitnes sprave; mini teretanu, a po želji i relaks masažu.
Poseban užitak i zadovoljstvo pruža bazen za letnje i zimsko kupanje (SPA) sa plažom i dečiji bazen, za najmlađe goste.

ROOM SERVICE Vam je na raspolaganju 16h u toku dana.

CASA RESIDENZIALE pruža izuzetne mogućnosti i pogodnosti za održavanje poslovnih sastanaka, mini seminara i savetovanja, kao i zakup celog objekta na kraći ili duži vremenski period.
Jedini na ovim prostorima radimo po sistemu ALL INCLUSIV, sve je uračunato u cenu boravka (osim korišcenja telefona, alkohola i masaže).


View Casa residenziale in a larger map

Za cene kontaktirajte putem Kontakt forme. Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na TuristickeDestinacije.com Hvala

Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.

*Vas E-mail:
Telefon:
Mobilni:
Broj odraslih:
Broj dece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Obrasci pitanja:
Text: Dodatne informacije
  Posalji kopiju meni
  Posalji poruku

Telefon: +381(0)31.845.646
Mobilni: +381(0)65.210.89.69
Web site vlasnika: www.casaresidenziale.rs

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala!