Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeĐORĐOTA VARTAL

Adresa: Uvala križa, 21450 Hvar, Croatia

Mesto: Hvar

Zemlja: Hrvatska

Mobilni: +385 091 532 0382

Telefon: +385 021-743-077

www: www.hvar-restoran-vartal.hr

Opis

Ako imate sreće biti među posjetiteljima grada Hvara, nemojte propustiti užitak u bogatstvima finih jela u restoranu "Đorđota Vartal".
Ukoliko vam nije po volji sjediti na samoj Pjaci ili uz neko šetalište, te dopustiti baš svima da vam gledaju u tanjur, najabolje je da se odlučite za restoran "Đorđota Vartal". U prijevodu naziv ovog restorana znači "Đorđov vrt". Smješten je nasuprot franjevačkog samostana, pa s terase restorana posjetitelji, uz finu kuhinju, mogu uživati u prekrasnom pogledu na taj slikoviti samostan, more i vrt maslina.

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontak forme.
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala

Usluge

U "Vartalu" ćete se uz riblje specijalitete, najčešće odlučiti za biftek jer, kako kažu Hvarani, Đorđe od svih kuhara na Hvaru najbolje priprema biftek. Možete ga kušati spremljenog na nekoliko načina. Želite li tek nešto pregristi, ili ste spremni uz obilni glavni obrok pojesti i neko predjelo predlažemo vam tjesteninu, rižota ili salate. Od salata gosti najčešće naručuju salatu od tunjevine i Đorđovu salatu koja se sastoji od svih vrsta sezonskog povrća, sira, pršuta, maslina.

"Đorđota Vartal" je restoran u koji ćete se uvijek poželjeti vratiti. Jer, osim dobrog jela, lijepog pogleda u tihom dijelu Hvara, poseban atmosferu pruža domaći ambijent i obitelj koja vodi restoran i radi u njemu. Kao roditelji troje male djece, Đorđe i njegova žena su se pobrinuli da njihovi gosti opušteno uživaju u jelu zajedno sa svojim mališanima.

Ako uz ribu ili meso želite uživati u dobroj kapljici vina, u restoranu će vam preporučiti vrhunsko domaće hvarsko vino, po kojem je Hvar nadaleko poznat.

Restoran ima 100 mjesta.
Glavni kuhar, a ujedno i vlasnik resorana na poseban način priprema crne špagete u umaku od lignji, tradicionalno hvarsko jelo "hvarska gregada" i buzaru od jastoga.

Google Mapa

Bilo kojim prijevoznim sredstvom putovali do grada Hvara, u svakom slučaju iskusit ćete romantičnu vožnju morem do otoka Hvara. Kada ugledate Hvar i počnete uživati u njegovim blagodatima, znat ćete da se vaše putovanje isplatilo. Inače, većinu informacija o prometnim vezama najčešće možete dobiti od onih kod kojih ste rezervirali smještaj u gradu Hvaru, bilo to kod turističke agencije, na recepciji hotela ili kod vlasnika privatnoga smještaja. Restoran se nalazi u samome centru grada, pokraj Franjevačkoga samostana. Ako ste ostavili auto na glavnom gradskom parkiralištu, šetajući preko Hvarske pjace, zatim preko Rive, pokraj hotela Dalmacija, doći ćete točno ispred restorana "Đorđeta Vartal".
View Larger Map
© esan. All Rights Reserved.