Predstavljamo

«Nazad 
» » » DMM Apartmani Tivat

DMM Apartmani Tivat

DMM Apartmani Tivat
Adresa: Donja Lastva, Tivat
Mesto: Tivat
Zemlja: Crna Gora

Donja Lastva je malo mjesto kraj Tivta koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivčana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama. Opasana je obalom sa lijepim plažama dužine oko 2km.

DMM Apartmani su smješteni svega 40-ak metara od mora, što daje užitak šetnje atraktivnom plažom čija struktura kamen, pijesak, beton zadovoljava svačiji ukus. Veoma je prijatan ambijent u kome saobračaja gotovo da i nema pa se djeca mogu prepustiti bezbrižnoj igri! Uz obalu, na samo par minuta, šetajući rivom naići ćete na brojne kafiće, konobe i restorane, gdje možete uživatu u ukusnim jelima mediteranske kuhinje!

Bookmark and Share


U ponudi imamo 4 apartmana od kojih su tri četvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio apartman! Svi apartmani su moderno opremljeni i svaki od njih posjeduje sopstvenu kuhinju koja je kompletno opremljena posudjem, kupatilo i terasu! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogučava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!

Apartman A-1 koji je veličine 45m2, se nalazi u prizemlju kuće i posjeduje dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i terasu. Opremljen je klimom, kablovskom televizijom i postoji mogućnost korištenja interneta.

Parking

Transport sa aerodroma

GPS: 42.440252,18.690587 Centar 1500 m Plaža40 m Trgovina50 m Autobusna stanica> 500 m

View DMM Apartmani in a larger map


Cene mozete dobiti putem kontakt forme.

Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na
TuristickeDestinacije.com

Hvala

Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.

*Vas E-mail:
Telefon:
Mobilni:
Broj odraslih:
Broj dece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Obrasci pitanja:
Text: Dodatne informacije
  Posalji kopiju meni
  Posalji poruku

Telefon: 0038232/684-786
Mobilni: 0038269/583-116

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala!