Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeHostel Izvor

Adresa: Smokovac bb,Podgorica

Mesto: Podgorica

Zemlja: Crna Gora

Mobilni: +382 67 364 760 +382 67 670 290

Telefon:

www: www.hostelizvor.me

Opis

Na samo 5 kilometara od centra Podgorice, na ulazu u čudesni kanjon Morače, hotel-hostel Izvor je mjesto predaha. Kako za one zasićene gradskom vrevom i vrelinom, tako i za one koji izdaleka hitaju ka moru, ili se s mora vraćaju.

Prilikom gradnje, nađen je izvor izvrsne vode, pa je tako hostel ne samo dobio ime već i smisao: okrepljenje duha i tijela, obnova snage. Idealan je za ekskurzije, sportske ekipe i druge grupe od 50 do stotinu ljudi... Mudra Morača darivaće im mirne snove. Vedre i nježne boje i toplo drvo u sobama osjećaj ušuškanosti...

Cene

Usluge

Kao jedna od velikih prednosti hostela je jeftin i kvalitetan smještaj! Sve ono sa čim se susrijećete u gradu kao što je buka, problem sa parkingom, visoke cijene spavanja, neljubaznost i sl. u hostelu naravno nećete naći! Hostel je kapaciteta od oko 150 kreveta. U hostelu imamo dvije vrste smještaja i to:

  • apartmanski dio (francuski plus 1 ili dva pomoćna kreveta, klima, tv, mini bar);
  • dio predviđen za različite grupe posjetilaca, koji je veoma uslovan i komotan (sobe preko 20m2) i koji raspolaže sa zajedničkim kupatilom i osam tuš kabina.

Osim prenoćišta, hostel nudi i mnoge druge sadržaje.
Poseban popust dobijaju organizovane grupe gostiju (studenti, izletnici, učenici, radnici itd.) koji borave u hostelu najmanje 5 dana. Ukoliko želite lijepo i udobno da spavate, bez stresa i gradske vreve, a da pritom platite više nego dostupnu i pristojnu cijenu, hostel je pravo mjesto za vas odmor.

 Pored osnovnih sadržaja smještaja, u Omladinskom hostelu IZVOR možete:

  • izanajmiti restoran kapaciteta 120 mjesta za organizovanje svadbi,slava,rodjendana,prosle maturskih i diplomskih veceri i ostalih manifestacija
  • isto tako, može se iznajmiti i konoba, za orgnaizaciju sličnih prolsava ali u manjem broju i intimnijem ambijentu.

Takođe, posebna povoljnost naših prihvatnih objekata je u tome što se može iznajmiti samo prostor (sala konobe ili restorana), kao i kompletan sadrzaj i organizacija (hrana, piće, usluga)...

Hostel svojim gostima nudi "rent a car" usluge, preko posrednika, bez provizije.

 Restoran

Kapaciteta 120 mjesta čini hostel jedinstvenim u odnosu na druge hostele u okruženju! Pogodan je za iznajmljivanje radi organizacije različitih proslava i manifestacija, kao i za održavanje seminara i ostalih skupova (opremljen tv plazmom, ozvučenjem itd.).

Isto tako, pogodnost koju nudi restoran je ta da gosti iz hostela, u koliko se radi o grupi od preko 40 ljudi, mogu restoran koristi isključivo za svoje potrebe, gdje sami mogu pripremati jela i organizovati različite skupove i događaje.

 Konoba

Izgrađena od čistih prirodnih materijala, kamena i drveta, konoba, kao dodatni sadržaj hostela "Izvor", čini hostel mnogo atraktivnijim i bogatijim. Preljiepa unutrašnjost konobe, bogata prekrasnim suvenirima i starinama koji su bile dio svake stare crnogosrke kuće, sa okrepljujućim mirisom drveta i toplinom kamina koji prijatno pucketa i grije, čini boravak u konobi neponovlivim i izuzetnim!

Pored činjenice da svaki gost hostela može boraviti u konobi, hostel nudi iznajmljivanje konobe za privatna slavlja, rođendane, slave, mini svadbe i ostale manifestacije.

 

Google Mapa


View Hostel Izvor in a larger map

© esan. All Rights Reserved.