Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeHostelche

Adresa: Kralja Petra br.8, Beograd

Mesto: Beograd

Zemlja: Srbija

Mobilni:

Telefon: +381 11 263 77 93

www: www.hostelchehostel.com

Opis

Želite da vidite i upoznate Beograd, kao i da odsednete u samom epicentru zabave i svih čudesa koje Beograd pruža? Onda budite baš nas gost i mi ćemo učiniti da se osećate kao da ste deo grada.
Mozda Vam je potrebno mesto gde cete smestiti svoje goste kad Vam dodju u posetu?
Hostelche je stilizovano, fanki skrovište za oporavak umornih putnika željnih avanture i otvorenog uma za upoznavanje kulture i grada. Mi ćemo Vam pružiti sve sto Vam je potrebno da provedete udobno par dana u našem gradu.

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontak forme.
Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala

Usluge

Kod nas možete da se ponašate kao kod svoje kuće - da koristite naše kompjutere, da kuvate  u našoj potpuno opremljenoj kuhinji ,društvene igrice ili knjige. U Hostelchetu takodje možete iskoristiti prednosti velike dnevne sobe gde možete da odmarate, lenškareći na sofi i gledajući neki film iz naše DVD kolekcije.
Ukoliko nema potrebe za relaksacijom iskoristite našu najbolju stranu i vidite zašto je upravo Hostelchetovo osoblje više puta nagradjivano kao najbolje osoblje svih hostela u Beogradu. Prepustite se i poslušajte naše savete za Vaše dnevne kao i noćne maršutre, naše preporuke za najukusnije restorane, najludja pića i najglasniju muziku!
Dodjite otvorenog uma i pozitivnog stava i čvrsto Vam obećavamo da ćete se vratiti.

Google Mapa

GPS: N44.817981 E20.452938
View Hostel Che in a larger map
© esan. All Rights Reserved.