Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeHotel Dana - Čanj

Adresa: Čanj

Mesto: Čanj

Zemlja: Crna Gora

Mobilni: +382 69 330 053; +382 67 843 064; +382 67 843 061

Telefon: +382 30 350 483

www: www.hoteldana.me

Opis

Čanj je atraktivno turističko mjesto koje se nalazi u uvali između Sutomora i Petrovca, izolovano je od glavnih saobraćajnica, nudi idealne uslove za ljetovanje. Novoizgrađeni objekat Hotel "DANA" se nalazi u mirnom dijelu Čanja na 300m od plaže na kojoj se djeca mogu igrati i baviti sportskim aktivnostima, u neposrednoj blizini se nalazi "Kraljičina plaža" koja se smatra biserom Jadrana. Ukrštanje mediteranske i kontinetalne klime idealno je za ljetovanje djece.

Hotel "DANA" se sastoji od 20 studija i dvije jednokrevetne sobe. Studiji su, dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni. Svaki studio ima svoje kupatilo,mini kuhinju,klimu,TV i terasu,u većem dijelu s pogledom na more. U sastavu objekta se nalazi recepcija, restoran, cafe bar sa  ljetnjom  baštom . Na vrhu objekta je  se nalazi terasa sa pogledom na plažu “Čanj.“ .

Provodeći vrijeme u našem objektu u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, kroz druženje, igru i zabavu, svaki dan će biti jedinstven, prepun zanimljivosti i nezaboravnih utisaka. 

Cene

Trenutne cene mozete dobiti putem kontakt forme.

Ukoliko zovete telefonom molimo Vas da nampomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com

Usluge

Hotel raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijama, komplet kuhinjom, mini barom, restoranom i sopstvenom terasom. Na vrhu je zajednička terasa sa barom i pogledom na čitavu okolinu.
Hotel još ima svoju izvorsku vodu, lični parking...

Google Mapa

300m od plaže


View Hotel Dana in a larger map

© esan. All Rights Reserved.