Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeMy Place Hotel

Adresa: Kej 29.decembar bb, 18000 Niš

Mesto: Niš

Zemlja: Srbija

Mobilni:

Telefon: +381 18 293 600, +381 18 525 555

www: www.hotelmyplace.com/serbian/index.php

Opis

Dobrodošli u Best Western Hotel My Place
Jedini hotel sa 4 zvezdice u našem gradu

Novi hotel u samom centru grada, jedino mesto koje može da udovolji svačijim prohtevima u pogledu visokokvalitetne usluge i internacionalne kuhinje. Nalazi se u mirnoj ulici na keju pored reke, predstavlja idealno mesto za individualne poslovne ljude, parove na proputovanju i svakom turisti ko voli odmor u modernom, lepo uređenom ambijentu. Takođe je veoma pogodan za poslovne seminare, koktel partije i poslovne ručkove. Uz boravak u našem hotelu dobijate i mogućnost korišćenja saune, teretane, kao i našeg frizera.
Sve vreme boravka za vas će se brinuti visoko profesionalno i ljubazno osoblje našeg hotela.

Cene

Usluge

SMEŠTAJ

Hotel ima 30 prelepih, moderno opremljenih soba i to:

- 4 jednokrevetne
- 8 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem
- 9 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima
- 3 studija sa francuskim ležajem
- 3 apartmana sa francuskim ležajem
- 3 apartmana sa odvojenim ležajevima

Bilo da ste u gradu zbog posla ili iz zadovoljstva, učinićemo vaš
boravak nezaboravnim. Svaki gost se u našem hotelu oseća kao
kod kuće, zbog toga ga mi zovemo "My Place"...

Svaka soba sadrži sledeće:
- Mini bar
- Satelitsku TV
- DVD kućni bioskop
- Plazma / LCD TV od 21 - 42 inča
- Đakuzi kadu
- Telefon
- Bežični internet
- Centralnu klimatizaciju
- Sef

RESTORAN

Lobi restoran
Restoran je otvorenog tipa i nalazi se u višenamenskom lobiju My Place hotela.
Nudi veliki izbor hladnih i toplih jela internacionalne i regionalne kuhinje, morskih plodova i široku lepezu domaćih i stranih pića.
Pogodan je za organizaciju mini seminara konferencija, prezentacija do 60 gostiju.
Radno vreme restorana je od 12:00 do 24:00 časa.

Restoran sa panoramskim pogledom na grad
Restoran se nalazi na petom spratu My Place hotela.
Boravak i pogled sa terase, u letnjim večerima, predstavlja pravi užitak. Restoran je otvorenog tipa i osim za klasične restoranske usluge, pogodan je za organizovanje koktel partija, banketa mini seminara, prezentacija.
Kapacitet restorana sa terasom od 150m2 je 60 mesta.
Radno vreme restorana je od 12:00 do 24:00 časa.

Google Mapa

Dolazak automobilom Ako dolazite kolima sa severa , autoputem E-70, iz Beograda, molimo pratite sledeće instrukcije: Idite do glavne autobuske stanice i prođite semafor dok ne dođete do prve ulice sa vaše leve strane koja se proteže paralelno sa kejom reke.. Vozite tom ulicom dok ne dođete do mosta. Pređite most i skrenite levo. Idite pravo tom ulicom i skrenite u poslednju ulicu levo pre semafora. Idite tom ulicom do njenog kraja. Skrenite desno i videćete My Place Hotel. Druga mogućnost je da skrenete levo sa autoputa, prođete vojne objekte i pređete most. Na raskrsnici sa semaforima skrenite desno, onda u prvu ulicu desno i istom ulicom idite do njenog kraja. Skrenite desno i videćete My Place Hotel. Ako dolazite sa juga, sa autoputa skrenitedesno kod znaka za Niš, idite do centra do MekDonald'sa do prvog semafora na koji naiđete. Na toj raskrsnici skrenite levo i na sledećoj raskrsnici sa semaforima opet skrenite levo. Skrenite u prvu ulicu desno i idite do njenog kraja. Skrenite desno i videćete My Place Hotel. Ako dolazite sa istoka, nakon ulaska u grad pratite uputstva koja će vas odvesti do centra grada. Prođite pored MekDonald'sa do prvog semafora na koji naiđete. Na toj raskrsnici skrenite levo i na sledećoj raskrsnici sa semaforima opet skrenite levo. Skrenite u prvu ulicu desno i idite do njenog kraja. Skrenite desno i videćete My Place Hotel. Dolazak vozom Gradska železnička stanica je veoma blizu Hotel , udaljena samo 2 kilometra. Bilo da idete taksijem ili našim organizovanim prevozom, na cilju ste za manje od 5 minuta. Dolazak avionom Best Western Hotel My Place je udaljen samo 2 kilometra od Gradskog aerodroma. Možete da uzmete taksi, ili ćemo vam mi organizovati prevoz na vaš zahtev. Takođe, Beogradski internacionalni aerodrom je udaljen 240 kilometra i takođe vam možemo organizovati prevoz do Hotela
© esan. All Rights Reserved.