Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijePrivacy Policy

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu websajta TuristickeDestinacije.com.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima. Obavezujemo se da vaše podatke nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Prikupljanje i korišćenje informacija
Radi optimizacije ovog websajta u smislu performansi sistema, korisnosti i pružanja korisnih informacija, mi automatski prikupljamo i čuvamo podatke: vrstu pretraživača i jezička podešavanja, operativni sistem, internet provajdera.
Koristimo ove informacije da efikasno upravljamo websajtom, naučimo nešto više o ponašanju naših korisnika na websajtu, analiziramo trendove i prikupljamo demografske podatke o našim korisnicima kao celini. Prikupljene informacije mogu se koristiti za naše usluge marketinga, reklamiranja i komunikacija (na primer, za optimizaciju i unapređenje websajta, za pružanje atraktivnijih specijalnih ponuda itd).

Upotreba „kolačića“
Website TuristickeDestinacije.com može koristiti „kolačiće“ radi optimizacije svojih usluga.

Šta je „kolačić“?
„Kolačić“ je mali fajl, po pravilu od slova i brojeva, koji naš server šalje u fajl sa „kolačićima“ na pretraživaču na hard disku Vašeg kompjutera. To, na primer, dozvoljava našem websajtu da prepozna uređaj korisnika kada se uspostavi veza između veb servera i internet pretraživača. Glavna svrha „kolačića“ je da omogući našem web serveru da korisniku predstavi prilagođene internet stranice koje iskustvo posete websajtu čine ličnijim i podobnijim pojedinačnim potrebama korisnika.
Na raspolaganju su Vam brojne on-line informacije o „kolačićima“ ukoliko želite da pročitate nešto više o njima. Pogledajte sajt http://www.allaboutcookies.org.

Izmene u našoj politici privatnosti
Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Molimo Vas da redovno proveravate da li je došlo do ažuriranja ili promena u našoj politici privatnosti.

© esan. All Rights Reserved.