Predstavljamo

«Nazad 
» » » Vila Monegro Šušanj

Vila Monegro Šušanj

Vila Monegro Šušanj
Adresa: Ilino bb
Mesto: Šušanj
Zemlja: Crna Gora

Šušanj je malo turističko mjesto, koje se nalazi izmedju Sutomora i Bara. Šljunkovitu plažu dugu 2km obogaćuje borova šuma zahvaljujući kojoj je plaža u svako doba dana idealno odmaralište kao i predivno mjesto za večernji izlazak i šetnju pored mora.

Sa šušanjske plaže često polaze brodići do Sutomora, Kraljičine plaže, Petrovca, Svetog Stefana i Budve, cime se obogacuje turisticka ponuda ovog mjesta.

Villa MONEGRO se nalazi na samom ulazu u grad Bar, I otvorena je 2008.godine. Ovaj moderni kompleks koji u svom sklopu ima manji privatni bazen, moderno opremljene apartmane i sobe, na svega 200 metara od čuvene plaže u Šušnju i sportskih terena - idealan je za kvalitetan i  savršen godišnji odmor.

Bookmark and Share


Svi apartmani i sobe su klimatizovani. Sprovedena je kablovska televizija sa 20 kanala, medju kojima ima naučnih, sportskih, filmskih i muzičkih kanala.
Kompletan objekat je povezan telefonskom centralom koja omogućava komunikaciju između gostiju kao i komunikaciju sa recepcijom.

Ugrađena je i internet komunikacija koju gosti mogu da koriste kako bežičnim tako i kablovskim putem.

U sklopu poboljšanja uslova našim gostima, ugrađen je video-nadzor u dvorištu i recepciji tako da gosti mogu sa sigurnošću odmarati u objektu.

Udaljenosti nekih značajnih objekata od Ville MONEGRO - market koji radi od 07-24h udaljenost 100m - pekara koja radi od 00-24h udaljenost 120m - benzinska pumpa od 00-24h udaljenost 150m - tereni za sportsku rekreaciju 200m - pošta 500m - dom zdravlja 550m - luna park 250m - udaljenost tvrdjave koja se nalazi u STAROM GRADU 5k

View Vila Monegro in a larger map


Trenutne cene mozete dobiti putem kontakt forme.

Ukoliko zovote telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com

Hvala

Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.

*Vas E-mail:
Telefon:
Mobilni:
Broj odraslih:
Broj dece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Obrasci pitanja:
Text: Dodatne informacije
  Posalji kopiju meni
  Posalji poruku

Telefon: +382 30 350 206
Mobilni: +382 69 915 415
Web site vlasnika: www.monegro.me

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala!