Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeVila Zlatibor

Adresa: Zlatibor, Srbija

Mesto: Zlatibor

Zemlja: Srbija

Mobilni: +381 63 158-9828; +381 65 811-0-321

Telefon: +381 31 842-497; +381 31 846-306

www: www.vilazlatibor.com

Opis

Vila Zlatibor je planinski apartmanski objekat opremljen za odmor svojih gostiju.
Nalazi se na oko deset minuta lagane setnje od jezera u centru naselja. Smestena je u rezidencijalnom delu Zlatibora. Zbog svog polozaja Vila Zlatibor je idealna za odmor i rekreaciju.

Vila Zlatibor u svom sastavu ima 7 moderno opremljenih apartmana sa svim pratećim sadržajem neophodnim za udoban smeštaj gostiju. Pored smeštaja u apartmanima na raspolaganju gostima je i basta za odmor. Parking mesto je obezbeđeno za sve goste Vila Zlatibor. Takođe, u sastavu Vila Zlatibor je i prostrano travnato dvorište sa letnjikovcem i rostiljem kao i poseban sadržaj za decu.

Cene

Trenutne cene možete dobiti putem kontakt forme

Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na www.turistickedestinacije.com

Hvala

Usluge

U ponudi vile su 6 apartmana visoke kategorije
Apartman 1 je studio za 2-4 osobe sa komplet opremljenom kuhinjom, bračnim krevetom, pomoćnim ležajem za dvoje, tv prijemnikom, dvd.
Apartman 2, 3 i 4: Četvorokrevetni apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, kuhinja, TV, dvd i dnevni boravak sa dva ležaja
Apartman 5: Petokrevetni apartman, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kuhinju, dnevni boravak i dva pomoćna ležaja.
Apartman 6: Šestokrevetni apartman, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kuhinju, dnevni boravak i dva pomoćna lezaja

Google Mapa


View Vila Zlatibor in a larger map

© esan. All Rights Reserved.