Predstavljamo

«Nazad 
» » » Villa Mare Komiža

Villa Mare Komiža

Villa Mare Komiža
Adresa: Vrh gospe 10, 21485 Komiža, otok Vis, Hrvatska
Mesto: Komiža
Zemlja: Hrvatska

Naša priča počinje unatrag 20 godina, jednodnevnim izletom na otok Vis. Od tog trena, odlučili smo biti dio ovog otoka i njegovih tajni.. Mi smo mala obitelj  zaljubljenika u more, prirodu i tajne otoka Visa.

Počeli smo se baviti turizmom kako bi svoju ljubav podjelili sa što više Vas.  Njegujemo tradiciju domaće amtosfere kako bi se naši gosti osjećali kao kod kuće i vratili se svojim domovima zadovoljni.

Rado ćemo Vas upoznati sa tradicijom, znamenitostima, i jednistvenom gastronomijom. Smjestili smo se 50 metara poviše grada, što daje mogućnost pogleda na čitav zaljev. Posjedujemo 6 apartmana, kategoriziranih za 3 zvjezdice, od kojih svaki apartman ima svoju tersu s pogledom na more, vlastiti ulaz i osigurani parking. Nazvani su po jedinstvenim viškim uvalama zbog ljepote i priče koju pričaju. Radujemo se Vašem dolasku.

Bookmark and Share


U jedinstvenoj prirodi mediteranske vegetacije, s prekrasnim plažama, svim dragim gostima, željnim pravog odmora u spokoju i miru otoka Visa, vrata dobodošlice će Vam otvoriti obitelj Popović.

U ponudi imamo 6 novouređenih apartmana (2+1) sa vlastitim parkingom, zasebnim ulazima i balkonima koji pružaju pogled na morski zaljev i obližnje otoke. Nalazimo se par minuta od centra i gradske plaže. Idealno za odmor u ambijentu ozvučeom pjevom ptica i šumom valova.

Apartman Stiniva
Uvala Stiniva se nalazi na južnoj strani otoka visa. Prirodni je fenomen atraktivnog i neobičnog izgleda ne samo na otoku Visu, već i općenito na Jadranu. Uski prolaz s otvorenog mora, mala sljunčana plaža okružena viskim stijenama i par kamenih ribarskih kučica uistinu stvaraju jednistven ambijent.

Apartman Stončica
Uvala Stončica pješćana je plaža na sjeveroistočnoj strani otoka Visa. U vrijeme oseke more zna biti plitko da 30ak metara u dubinu mozete šetati. Stončica je ujedno i rt i svjetionik otoka. Restoran i mini bar nalaze se na samoj plažo, kao i igralište za odbojku na pijesku.

Apartman Zaglav
Uvala Zaglav je prirodna pješćana plaža na jugoistočnom dijelu otoka Visa, u blizini naselja Milna. Karakterizira je nevjerovatna prozirnost i čistoća mora. Ima izrazito svijetli i sjajni pijesak koji se za jaka sunca zna i pregrijati, te uvijek ugodno namrečkano, ohlađeno more. Zaglav je onaj predio Visa koji vam se redovito vraća u snovima. Petnaestominutnu šetnju do plaže zaboraviti ćete kad se zatržite prostranim plićakom i bacite u more.

Apartman Smokva
Uvala Smokova još je jedna pješćana plaža na jugoistočnoj obali Visa. Omiljena je destinacija nautičara i ljubitelja divljih plaža. Na dubini od svega dva metra uz samu obalu istočnog kraka uvale, stotinjak metara od plaže, potopljeno je krilo aviona iz 2. svjetskog rata. Ako volite osamljene plaže, ovo je pravo mjesto za Vas.

Apartman Perna
Uvala Perna najposebnija ja malena plažica na zapadnoj strani otoka. Do nje možete doći pješice laganom šetnjom kroz borovu šumu i brodom. Pogodna je za obiteljski dan na plaži, pogotovo ukoliko dolazite s morske strane. Pogled iz Perne prostire se na obližnje otočiće, Barjake, koji potpuni doživljaj daju sa zalaskom sunca u more.

Apartman Srebrna
Uvala Srebrna je plaža je koja je dobila ime po srebrnom sjaju velikih oblutaka za mjesečine. Najpoznatija je viška plaža. Bogata je hladom, pa je se često koristi za cjelodnevne obitejske izlete.

... jednosoban je studio apartman na 40 m2. Omogućuje smještaj za 2 - 3 osobe. Ima zaseban ulaz. Posjeduje spavaću sobu, WC, blagavaonicu, kuhinju, dnevni boravak i terasu. Osiguran parking, besplatan internet (wi-fi) te klima uređaj za grijanje i hlađenje. Kuhinja je opremljena svim sadržajem za pripremu i čuvanje hrane. U dnevnom boravku se nalazi TV, SAT te kauč na razvlačenje, koji može biti pomoćni ležaj. Korištenje perilice rublja na upit. Na raspolaganju korištenje roštilja u vrtu.
 View Villa Mare in a larger map


Period Cena
01.04. – 30.06. 50 €
01.07. – 31.08. 70 €
01.09. – 01.11. 50 €

Boravišna taksa je uključena u cijenu.
Rezervacija se smatra važećom nakon uplate akontacije od 20% na naš račun.
Uplata rezervacije za smještaj se potvrđuje e-mailom.
Ostatak iznosa kao i iznos boravišne pristojbe plaća se nakon dolaska.
Ukoliko gosti odustanu od rezervacije smještaja u apartmanima, uplaćena akontacija se ne vraća.
Za boravak kraći od 3 dana, cijena se povećava 30%.
Apartmani su raspoloživi na dan dolaska od 13.00 sati, a na dan odlaska do 10.00 sati.
Kućni ljubimci na upit.

 

Dopustite nam da Vam kroz kratku povijest dočaramo naš dragulj - otok Vis.
Otok Vis nalazi se u srcu Jadranskog mora, 30ak nautičkih milja od prvog većeg grada, točnije Splita. Na svega 100 m2, burna povijest (česte bitke na moru i kopnu, te strateški polozaj doveli su do zabarane turizma sve do 1989. godine) okarakterizirala ga je nevjerovatna očuvana priroda i mnoštvo još uvijek neotkrivenih tajni.
Svojim položajem predstavlja pravu izoliranu oazu od civilizacije i modernog svijeta. Njeguje ga topla i blaga klima što ga čini atrkativnim u svako doba godine.
Akvatorij Visa krasi nekolicina pučinskih otočića i hridi kao sto su Budikovac, Ravnik, Sv. Andrija, Brusnik, Palagruža. Najznačajniji je Biševo sa svojim prirodnim fenomenom, Modrom špiljom, te Medvjeđom špiljom koje ime dobila po svojoj vjernoj stanovnici – sredozemnoj medvjedici.
Dva su grada zaštitnika otoka Visa, Vis i Komiža, te sela i zaseoci koji vrednuju običaj seoskog domaćinstva: Podšpilje, Podhumlje, Marine zemlje, Plisko polje, Žena glava i dr.
Grad Komiža smjestio se podno najvišeg vrha otoka, brda Hum, na jugozapadnoj obali otoka u dubokom zaljevu. Tipično je dalmatinsko mjesto s uskim ulicama, kućama stisnutim oko luke i brojnim plažama.
Prvi spomen imena Komiže sačuvan je u jednom dokumentu iz druge polovice 12. stoljeća.
Komiža se uvijek ponosila svojom ribarskom poviješću o čemu danas svjedoči Ribarski muzej, jedinstven u Hrvatskoj, smješten u staroj mletačkoj kuli na rivi. U njemu su izloženi tradicionalni ribarski alati, te replika Gajete ”Falkuše” - autohtoni hrvatski brod kojeg je UNESCO uvrstio u program Svjetske spomeničke baštine.
U Komiži se svake godine 6.prosinca, na blagdan sv. Nikole, zaštitnika putnika, pomoraca i ribara (ujedno i Dan grada Komiže) ispred župne crkve sv. Nikole pali žrtveni brod. Poznata je također po ribljim specijalitetima i izvornim vinama.

No, ipak Vam nećemo otkriti sve. Posjeite nas, i uvjerite se u čari našeg komadića raja na Zemlji.

Popunjavanjem forme ispod, saljete Vase pitanje direktno vlasniku.

*Vas E-mail:
Telefon:
Mobilni:
Broj odraslih:
Broj dece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Obrasci pitanja:
Text: Dodatne informacije
  Posalji kopiju meni
  Posalji poruku

Telefon: +385 (0) 21 713 381
Mobilni: +385 998648513; +385 (0) 99 531 262
Web site vlasnika: www.villa-mare.hr

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turistickedestinacije.com
Hvala!