Dobrošli na turistički portal: TuristickeDestinacije.com!

Turističke DestinacijeTuristicke DestinacijeVilla Stina & Villa Ina Seget Vranjica

Adresa: Vukovarska 17a

Mesto: Seget Vranjica

Zemlja: Hrvatska

Mobilni: ++385(0)911877894

Telefon: ++385(0)21894487

www: www.apartmani-stina.com

Opis

Villa Stina se nalazi 50 metara od mora, a 100 metara od plaže. Svojim gostima nudimo 6 moderno opremljenih apartmana (četiri apartmana 2+2, te dva 4+1).

Kuća Villa Ina nalazi se 100m od plaže. Kuća Villa Ina ima četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju, dnevni boravak i veliku terasu.

Villa Ina nalazi se pored Ville Stina i iznajmljujemo cijeli objekt kao kuću.

Cene

Detaljnije o cenama mozete kontatirati, putem kontakt forme, direktno vlasnika apartmana

Hvala!

Usluge

Villa Stina

Apartman 4+1 *** (A1 i A4)
Apartman površine 55 m2 je kompletno opremljen posuđem za kuhanje, priborom za jelo, posteljinom i ručnicima. Svježa posteljina i ručnici se zamjenjuju tjedno. Ima dvije spavaće sobe (svaka ima zasebnu kupaonicu sa WC i tušem) zajedno s kuhinjskim blokom, dnevnim boravkom i balkon. Apartman ima klimu, TV sa satelitskim programima i pristup internetu. Namijenjen je boravku četiri osobe.
Od dodatnih sadržaja nudimo: grijani bazen sa protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama, vez za brod, noćno ribarenje, praonicu za rublje, mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikala, mogućnost organiziranja izleta, roštilj. ​

Apartman 2+2 *** (A2 i A5)
Apartman površine 46 m2 je kompletno opremljen posuđem za kuhanje, priborom za jelo, posteljinom i ručnicima. Svježa posteljina i ručnici se zamjenjuju tjedno. Ima spavaću sobu zajedno s kuhinjskim blokom, kupaonicu i balkon. Apartman ima klimu, TV sa satelitskim programima i pristup internetu. Namijenjen je boravku dvije osobe ili eventualno obitelji s bebom ili malim djetetom.
Od dodatnih sadržaja nudimo: grijani bazen sa protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama, vez za brod, noćno ribarenje, praonicu za rublje, mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikala, mogućnost organiziranja izleta, roštilj.

Apartman 2+2 **** (A3 i A6)
Apartman površine 52 m2 je kompletno opremljen posuđem za kuhanje, priborom za jelo, posteljinom i ručnicima. Svježa posteljina i ručnici se zamjenjuju tjedno. Ima spavaću sobu zajedno s kuhinjskim blokom, kupaonicu i balkon. Apartman ima klimu, TV sa satelitskim programima i pristup internetu. Namijenjen je boravku dvije osobe ili eventualno obitelji s bebom ili malim djetetom.
Od dodatnih sadržaja nudimo: grijani bazen sa protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama, vez za brod, noćno ribarenje, praonicu za rublje, mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikala, mogućnost organiziranja izleta, roštilj. ​

 

Villa Ina

Kuća Villa Ina nalazi se 100m od plaže. Kuća Villa Ina ima četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju, dnevni boravak i veliku terasu. Sve sobe su klimatizirane. Ima i TV sa satelitskom antenom i stroj za pranje rublja.

Villa Ina raspolaže sa:
4 spavaće sobe
2 kupaonice
grijani bazen sa masažnim mlaznicama
kuhinja
dnevni boravak
velika terasa
sve sobe su klimatizirane
TV SAT
perilica rublja

Od dodatnih sadržaja nudimo:
vez za brod
noćno ribarenje
mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikala
mogućnost organiziranja izleta
roštilj
​​

Google Mapa

© esan. All Rights Reserved.